Miért hozzám csatlakozz?

Views: 278

Egyre többször találkozol a MIHI-vel?
Gondoltál rá, hogy te is regisztrálsz? Mutatom, miért hozzám csatlakozz?

Mihi siker

2003 óta egyéni vállalkozó vagyok (2007-től főállásban), tehát már régóta a saját lábamon állok. 2017-ig kizárólag online munkát végeztem, most is ez a fő tevékenységem, amit imádok! Több éve működő webáruházam van + online marketinggel is foglalkozom, tehát rutinos és biztos háttér lesz mögötted.

Jellemző, hogy egy ilyen céghez sokan meggondolatlanul csatlakoznak, hiszen nem mindenki alkalmas arra, hogy szponzor legyen. Hirdetnek néhány hónapig, majd ráunnak, és továbbállnak, a csapatuk pedig segítség nélkül marad. Az ilyen emberek nem tudnak ellátni téged a sikerhez szükséges infókkal, pedig ez az alapja mindennek. Sokan azért hagyják abba a tanácsadói munkát, vagy a csapatépítést, mert eltűnt a szponzoruk, nem volt, aki segítsen nekik. Én itt leszek!

A Facebookon van 2 MIHI csoportom, és 2 chatem, ahol segítem a csatlakozókat. Folyamatosan közzéteszek minden olyan infót, ami segíti az előre jutásodat. Több, előre megírt tájékoztató anyagom van, ami szintén nagy segítség lesz! Amint regisztráltál, meghívlak a munkacsoportba és a chatbe is.

A MIHI Facebook csoportnak akkor is hasznát veszed, ha csak saját részre vásárolsz. Komáromban személyesen is tudok segíteni, de természetesen mindenhonnan várok jelentkezőket, hiszen már 24 UNIÓS országból tudsz regisztrálni hozzám.

A siker kulcsa

A másik és talán legfontosabb ok: ha hozzám regisztrálsz, nem kezdőhöz csatlakozol. A MIHI-n kívül is több éves nemzetközi MLM tapasztalattal rendelkezem. Ahhoz, hogy sikeres legyél – főleg, ha te is szeretnél vezető lenni , fontos, hogy rendelkezz azzal a tudással, amivel majd a te embereid is előre viszik a csapatodat.

A sikerhez vezető a tudást meg kell szerezned, és át kell tudnod adni, de ha egy kezdőhöz regisztrálsz (vagy olyanhoz, aki nem gondolja komolyan), ez bizony nem, vagy csak iszonyú nehezen fog menni. Túlzás nélkül ki merem jelenteni, hogy kevés olyan szponzort találsz, aki hozzám hasonló mértékben támogatja a csapatát!

A Facebookon itt találsz >> www.facebook.com/horvathneandi Vedd fel velem a kapcsolatot, írj, kérdezz, segítek!

Mihi siker

MIHI siker – Érdekel? Ezen a jelentkezési űrlapon megadhatod, hogy melyik lehetőség érdekel elsősorban.
Mivel a regisztráció ingyenes és nincs kötelező vásárlás sem, jelentkezz bátran regisztrációra itt. bit.ly/MIHI-jelentkezés >>

Ha pedig te szeretnéd elvégezni a regisztrációt, itt megteheted. bit.ly/mihi-EU >>

A kitöltött űrlap alapján felveszem veled a kapcsolatot, segítek a regisztrációban.
Bővebb infó a regisztrációról. MIHI regisztráció >>