MIHI regisztráció

Visits: 603

Mit nyújt neked a MIHI regisztráció?
– Spórolhatsz a családnak szánt termékeken, és/vagy
– Plusz bevételt szerezhetsz a családi kasszába, és/vagy
– Felépíthetsz egy nemzetközi vállalkozást – mindez lehetséges a MIHI-vel.

Vásárlás saját részre
Ingyenes és kötelezettség mentes regisztrációval olcsóbban vásárolhatod meg a termékeket saját részre is. Tehát értékesítés nélkül is kereshetsz, csak annyi a teendőd, hogy amit eddig is megvásároltál, azt a saját webshopodban veszed meg 20-25-30%-kal olcsóbban!

Értékesítés
Ha “csak” a havi jövedelmedet szeretnéd kiegészíteni Tanácsadóként, arra is jó lehetőség a regisztráció. A 20-25-30%-os árréssel szépen kereshetsz, sőt vásárlásaid során ajándék termékeket is begyűjthetsz! Ezenkívül a MIHI-nél rengeteg promóció, extra kedvezmény is vár! Ha más cég termékeit már értékesíted, bővítheted a palettát a MIHI termékekkel.

Csapatépítés
A MIHI egy nagyszerű munkalehetőséget is jelent, amivel kiemelkedően sok pénzt kereshetsz! A MIHI egy új márka a piacon, ezért csapatépítőként hatalmas lehetőség, hogy az elsők között lehetsz! Egyszerűen, befektetés nélkül elindíthatod a saját vállalkozásodat, karrieredet, méghozzá nemzetközi szinten, mert már az Unió 24 országából toborozhatsz, építhetsz üzletet.

Nincs plusz kiadás, nincs semmilyen kötelezettség, nincs semmilyen kockázat, csak LEHETŐSÉG! Ugye jól hangzik?

Regisztrálni az alábbi 24 országból tudsz

Ausztria
Belgium
Bulgária
Dánia
Észtország
Spanyolország
Olaszország
Lettország

Litvánia
Luxemburg
Hollandia
Németország
Lengyelország
Portugália
Románia
Szlovákia

Szlovénia
Magyarország
Franciaország
Csehország
Svédország
Írország
Görögország
Nagy-Britannia

Hogyan tudsz regisztrálni a MIHI-be?

A MIHI regisztráció kétféleképpen lehetséges:
1.) Kitöltöd ezt a jelentkezési lapot >> bit.ly/MIHI-jelentkezés felveszem veled a kapcsolatot, és megcsinálom a regisztrációt egy számodra is megfelelő időpontban. Kérlek ez űrlapon pontosan add meg, hogy hogyan talállak meg a Facebookon, illetve figyeld a Facebook üzeneteidet (engedélykéréseket is), mert elsősorban ott próbálom meg felvenni veled a kapcsolatot!

2.) Te végzed el a regisztrációt itt >> bit.ly/mihi-EU … Amikor regisztráltál, küldök egy emailt, benne a Facebook elérhetőségemmel, és kérlek, hogy jelölj ismerősnek. Nagyon fontos, hogy ezután tényleg jelölj, mert csak akkor tudok segíteni neked.

A közös munkánkban nagy szerepet játszik a Facebook, mert a munkacsoportban tudom folyamatosan biztosítani neked különböző hasznos anyagokat.

Segítség a regisztrációhoz:

Segítség a MIHI regisztrációhoz

Amit még tudnod kell:
Ha regisztráció után 3 kampányon keresztül nem rendelsz, akkor a tagságod törlődik (a kampányok 3 hetesek).
Ha legalább 1x rendelsz, akkor csak 10 kampány inaktivitás után törlődsz a rendszerből.

A MIHI honlapra itt tudsz belépni >> https://mihi.care/login
Belépéshez az email címed + a mihis regisztrációkor megadott jelszó kell

A honlap jelenleg még lengyel és angol nyelven érhető el. Ha kiválasztod az angolt, a Google Chrome böngésző lefordítja neked magyarra, illetve telefonon is be tudod állítani, hogy milyen nyelvre legyen lefordítva. A cég hamarosan elkezdi a weboldal fordítását!